top of page
  • admin

Стажування наших лікарів в найпрестижнішій клініці Японії Fujita Health University Hospital.

Updated: Nov 28, 2023



Українською Асоціацією Нейрохірургів було організовано стажування в одній з найбільших та найвідоміших клінік Японії Fujita Health University Hospital. Стажування тривало місяць. За цей час нейрохірурги Центру нейрохірургії та неврології , Лікарні Пантелеймона, м. Львів, освоїли нові методики малоінвазивних та ендоскопічних видалень пухлин головного мозку і основи черепа. Навчилися ендоскопічно усувати невралгії трійчастого нерва та геміфаціальний спазм. А ще – освоїли новітні світові методики малотравматичного втручання при патологіях хребта.

В межах навчання наші спеціалісти також відвідали провідну нейрохірургічну клініку Juntendo University Hospital, що у Токіо, де мали змогу ознайомитися з передовим нейрохірургічним обладнанням.



Взяли участь у Японсько-Південнокорейському конгресі нейрохірургів, де лікарі-нейрохірурги з усього світу обмінювались досвідом лікування пацієнтів.

Виступив на конференції і наш представник Юрій Флис. Своїм іноземним колегам він розповів про розвиток нейрохірургії у Першому медичному об’єднання Львова, а також про вкрай складних пацієнтів із нейротравмами від мінно-вибухових поранень, яких нашим медикам потрібно лікувати.

Всі нові знання наші лікарі обовʼязково почнуть застосовувати у своїй щоденній роботі! Адже наша мета – щоби кожен українець отримав потрібну медичну допомогу.

45 views0 comments
bottom of page