top of page

КОНТАКТИ 

м.Київ, 01001
вул. Велика Житомирська 20

тел:   0 44 537-52-77

факс: 0 44 537-52-77

е-пошта: secretary@uaneuro.com                                         info@uaneuro.com                                                  

bottom of page